Kövess minket!
Fiókom Mentett termékeim Segítség

Playmax Club

Mi a PlaymaxClub?

A PlaymaxClub rendszere a hazánkban egyedülálló, és egyik törzsvásárlói rendszerhez sem hasonlítható. Minden PlaymaxClub tagunk egy a kiváltástól számított 365 napig érvényes PlaymaxClub kártyával rendelkezik. Tagjaink évente 5.000 Ft-ot fizetnek, amely leggyakrabban már az első használatnál megtérül. A saját névre szóló klubkártyádhoz ráadásul egy társkártyát is igényelhetsz INGYENESEN, hogy ismerőseiddel együtt élvezhesd a klubtagság minden előnyét. A PlaymaxClub kártyák Playmax üzletben vásárolhatók meg.

Mi a PlaymaxClub?+
Minden klubtag egy 365 napig érvényes PlaymaxClub kártyával rendelkezik. A tagok a klubkártya használatával akár 20-50% árengedménnyel vásárolhatják meg a legjobb márkák sport és divat termékeit. A PlaymaxClub kártya egyedi, névre szóló, másra nem átruházható, csak fényképes igazolvánnyal együtt érvényes! A PlaymaxClub más kedvezményekkel nem vonható össze!
Hogyan vásárolhatok a PlaymaxClub kártyával?+
Bármely Playmax üzletben használhatod a kártyádat. Minden terméken fel van tüntetve a kiskereskedelmi illetve a tagok által fizetendő kedvezményes ár is. Fizetéskor minden esetben szükség van a PlaymaxClub kártyára és egy fényképes igazolványra, ezek nélkül nem lehet PlaymaxClub áron vásárolni. 
Hogyan lehetek klubtag? +
Üzleteinkben országszerte a Playmax üzlethálózatában, illetve Playmax webáruházon keresztül, a regisztrációs űrlap kitöltése és az 5.000 Ft-os éves tagsági díj befizetése után. A kártyát kizárólag készpénzzel, illetve bankkártyával lehet megvásárolni, utalványt, kupont, stb. nem áll módunkban elfogadni.
Mi az a társkártya, hogyan igényelhető? +
Minden aktív PlaymaxClub tag 1 db társkártyát igényelhet, amely INGYENES. A társkártyára ugyan azok a kedvezmények és feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. Személyhez kötött, nem átruházható, használatához fényképes igazolvány szükséges. Érvényessége megegyezik a főkártya lejáratával. A társkártya tulajdonosának az első vásárlás alkalmával kell regisztrálnia a kártyáját, hogy érvényes legyen (a speciális ajánlatok igénybevételére valamint) az üzleteinkben.
Igényelhetek-e PlaymaxClub kártyát online? +
Igen, 2016.09.01 óta már nem csak Playmax üzleteinkben, hanem Playmax webáruházon keresztül is van lehetőség PlaymaxClub főkártya igénylésére.
Társkártya kiváltására csak a Playmax üzleteinkben van lehetőség.
Vásárolhatok a web-shopban PlaymaxClub árakon? +
Jó hírünk van! 2013.09.11-től PLAYMAXCLUB kártyádat házhozszállítás, aznapi szállítás és Pick Pack Pont-on történő átvétel esetén is használhatod!
Vásárlás menete:
Kattints a „belépés” fülre, majd írd be email címedet és jelszavadat!
FONTOS, hogy amennyiben még nem regisztráltál webshopunkra, ezt tedd meg a PLAYMAXCLUB kártya regisztrációnál megadott email címeddel! A belépés után máris böngészhetsz, és sokkal kedvezőbb, PlaymaxClub árakon vásárolhatod meg a termékeket!
Miután kiválasztottad a terméket, kattints a „kosárba” gombra, majd ezek után folytathatod a további termékek kiválasztását. Amennyiben nem szeretnél több terméket választani, a „rendelés feladása” gombra kattintva befejezheted a vásárlásodat.
Add meg PlaymaxClub kártya számodat a megfelelő sorban! Miután a kártya számát beírtad, kattints a „kártya érvényesítése” gombra! Amennyiben a kártya száma érvényes, nincs más dolgod, mint kiválasztani a fizetési módot.

Fontos tudnivalók:
NE FELEDD, hogy a rendelés átvételekor (az üzletben való vásárláshoz hasonlóan), igazolnod kell magad PlaymaxClub kártyáddal, valamint fényképes igazolvánnyal is!
Ez tehát azt jelenti, hogy a csomagot csak a megadott PlaymaxClub kártya tulajdonosa veheti át!
2015.04.28-tól PlaymaxClub kártyával történő rendelések esetében már nem kerül felszámításra a bruttó 500 Ft-os kiegészítő díj.
Amennyiben a választott termékedet üzletbe foglaltad le, akkor sincs kiegészítő díj.
Ettől függetlenül az üzletben is igazolnod kell magadat PlaymaxClub kártyáddal, illetve fényképes igazolvánnyal.
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésedre!

Még nem rendelkezel PlaymaxClub kártyával? Nem probléma! Foglalás esetén, ha a termék átvétele előtt megveszed kártyádat, már a kedvezményes áron vásárolhatod meg a terméket!
Hogyan értesülhetek a legújabb akciókról? +
Annak érdekében, hogy mindig naprakész légy a legújabb ajánlatainkkal kapcsolatban, a regisztrációkor megadott e-mail címre időszakosan hírlevelet küldünk, de érdemes követni minket a Facebookon is.
Hogyan tudom megújítani a klubtagságomat? +

Mivel a PlaymaxClub tagság és a hozzátartozó kártya egy évig, azaz 365 napig érvényes. A klubtagság meghosszabbítása szintén üzleteinkben lehetséges 5.000Ft-ért, mellyel újabb egy évig élvezheted a PlaymaxClub által nyújtott kedvezményeket.

A társkártya csak akkor hosszabbítható meg, amennyiben érvényes főkártya tartozik hozzá. A társkártya meghosszabbítása INGYENES. A társkártya lejárata hosszabbítás után is megegyezik a főkártya lejáratával. (Akkor is, ha az később került meghosszabbításra, mint a főkártya.)

Hogyan tudom megújítani a klubtagságomat? +

Mivel a PlaymaxClub tagság és a hozzátartozó kártya egy évig, azaz 365 napig érvényes. A klubtagság meghosszabbítása szintén üzleteinkben lehetséges 5.000Ft-ért, mellyel újabb egy évig élvezheted a PlaymaxClub által nyújtott kedvezményeket.

A társkártya csak akkor hosszabbítható meg, amennyiben érvényes főkártya tartozik hozzá. A társkártya meghosszabbítása INGYENES. A társkártya lejárata hosszabbítás után is megegyezik a főkártya lejáratával. (Akkor is, ha az később került meghosszabbításra, mint a főkártya.)

Plusz 1 hónap ajándékba? +
Hosszabbítsd meg PlaymaxClub főkártyádat még lejárat előtt, és PLUSZ 1 HÓNAPOT ADUNK AJÁNDÉKBA, tehát a kártyád eredeti lejárata után még 13 hónapig használhatod.
Az ajánlat 2014.április 1-től visszavonásig érvényes.
Mi kell a kártya igényléshez? +
Jelenleg kártyát csak üzleteinkben, személyesen lehet igényelni.
Semmi más dolgod nincs, mint kitölteni az igénylő űrlapot. Készítünk rólad egy fényképet, majd az 5.000 Ft-os éves díj kifizetése után már át is veheted a PlaymaxClub kártyádat, amivel azonnal PlaymaxClub árakon vásárolhatsz.
Bővebb információért és tájékoztatásért kérünk fáradj be egy Playmax üzletbe, ahol az eladó lányok készséggel állnak a rendelkezésedre!
Clubkártyák - 2 az 1-ben +
Okosítsd fel PlaymaxClub vagy PlayersClub kártyádat, hogy mindkét üzletben a legjobb árakon vásárolhass!
2013.09.14-től kezdve lehetőség van a PlayersClub valamint a Playmax Premium Club kártyák „okosítására” is! Ha rendelkezel PlayersClub kártyával és szívesen vásárolnál a Playmax üzletekben clubáron, vagy van már PlaymaxClub kártyád és szeretnél a Playersroom üzletekben is clubáron vásárolni, akkor nem kell mást tenned, mint bemenni az egyik Playersroom vagy Playmax üzletbe és kérni a kártyád okosítását, upgrade-jét! Bármelyik üzlettípusban, bármely kártya „okosítása” kérhető!
Ennek ára mindkét esetben: 2.500 forint
A kártyád mellé nem fogsz kapni egy újabb, másik üzletláncba szóló kártyát, hanem a meglévő kártyád adatai lesznek frissítve, így ezt a kártyádat használhatod a másik üzletláncban történő kedvezményes vásárláskor is.
További kérdéseim lennének, hol kaphatok választ? +
Hívj minket telefonon a 30/6777-102-es telefonszámon!
Hol tudom használni PlaymaxClub kártyámat? +
Üzleteinkben országszerte a Playmax üzlethálózatában.
Elveszett a PlaymaxClub kártyám. Mi a teendő? +
A kártya pótlása bármelyik PlaymaxClub kártyát árusító üzletünkben lehetséges. Pótlás esetén új sorszámú kártyát állítunk ki és a régi kártyát töröljük a rendszerünkből, újra aktiválása nem lehetséges.
A kártya pótlás díja 500 Ft.
Van 5-10-20% Playmax törzsvásárlói kártyám, használhatom-e továbbra is? +
Az eddigi törzsvásárlói programunk megszűnt, ennek helyét vette át a PlaymaxClub program. Az 5-10% kártyák 2012. december 15-ig, míg a 20%-os kártyával rendelkező törzsvásárlóink 2012. december 31-ig használhatták régi kártyájukat.
Általános Szerződéses Feltételek – PlaymaxClub tagsági kártya +

A Tagságról általánosságban

 • PlaymaxClub tagsági jogviszonyt bármely 14 év fölötti természetes személy kezdeményezhet.
 • A Szinga Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy külön indoklás nélkül megtagadja a tagságot a jelentkezőtől.
 • A tagsági jogviszony fenntartásának feltétele a Szinga Sport Kft. kondícióinak és szabályzatainak, különös tekintettel jelen Általános Szerződéses Feltételeknek az elfogadása és betartása, amelyek esetenként akár értesítés nélkül is megváltozhatnak.
 • A tagsági jogviszonyt a Szinga Sport Kft. indoklás nélkül felbonthatja, de az időarányos tagsági díjat 30 napon belül visszafizeti.
 • PlaymaxClub tag a jogviszonyt fel nem mondhatja, a befizetett tagsági díj visszaigénylésére nincs lehetőség.

Tagsági kártyák, díjak

 • A tagsági díj és ezzel együtt a PlaymaxClub kártya érvényessége 365 napos időtartamra szól, amely a PlaymaxClub kártya kiadásától indul.
 • Az éves tagsági díj és a kártya ára: 5.000 Ft
 • Minden PlaymaxClub kártyához 1 db társkártya igényelhető
 • Érvényes főkártya mellé a társkártya ára: INGYENES, érvényessége a főkártyával együtt jár le!
 • A tagsági díj és a kártyák ára csak készpénzzel egyenlíthető ki. Utalványt/kupont nem áll módunkban elfogadni, illetve egyéb akciókkal, promóciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.
 • Igénylés esetén (társ és ajándékkártya esetén első használat alkalmával) a kártya tulajdonosról fénykép készül, melyet online rendszerünk rögzít a későbbi azonosítás érdekében.
 • A PlaymaxClub kártya bármelyik Playmax üzletben felhasználható.
 • A PlaymaxClub kártya személyhez kötött, a kedvezményes árak igénybevételére kizárólag a vásárláskor felmutatott fényképes igazolvánnyal együtt jogosít.
 • A kártya elvesztését kérjük azonnal jelezni az alábbi telefonszámon: 06-30-67-77-102
 • A kártyák a Szinga Sport Kft. tulajdonát képezik, megrongálódás vagy elvesztés esetén a pótlás anyagi következményeit a tagnak vállalnia kell. A kártya pótlásáig a PlaymaxClub kedvezmény igénybevételére a tag nem jogosult és kártérítési igénnyel nem élhet.
 • A kártyák nem átruházhatók.
 • A Playmax üzletekben kizárólag érvényes PlaymaxClub kártyával rendelkező tagok vásárolhatnak PlaymaxClub áron, kizárólag saját részre.

Megújítás

 • A kártyák érvényessége 365 nap.
 • A kártya lejárata előtt 60 nappal a Szinga Sport Kft. felhívja a tagok figyelmét a megújítás esedékességére.
 • Azok a kártyák, melyek a lejárattól számított 60 napon belül megújításra kerülnek, a lejárattól számított 365 napig lesznek érvényesek. 60 napot meghaladó megújítás esetén a megújítás dátumától számított 365 napra kerül meghosszabbításra.
 • A megújítás során a tagok nem kapnak új kártyát, kizárólag az érvényességük változik meg.